Termékeink:

 • Diszperziós beltéri falfestékek
 • Diszperziós homlokzat festékek
 • Penészgátló, folttakarók valamint mélyalapozók
 • Glettanyagok
 • Hőszigetelő anyagok
 • Alapozók, beeresztők, olajfestékek, higitók, zománcfestékek
 • Lazúrok ,Lakkok
 • Festő szerszámok
 • Fűrészporos tepéták díszlécek, bordűrök
 • Diszperziós homlokzat festékek

  Modakril homlokzatfesték
  Kiváló időjárásállóságú, általánosan használt, színtartó homlokzatfesték 240 színben. A felület apró egyenetlenségeit kitöltő hatása folytán bevonata igen esztétikus hatású.

  Alkalmazási terület:
  Igen sokoldalúan alkalmazható épülethomlokzatok és falfelületek, továbbá egyéb kül- és beltéri beton-, cement-, új azbesztcement és gipszfelületek bevonására. A Modakril homlokzatfesték töltő- és fedőképessége kiváló. Rugalmas, az alaphoz jól tapadó réteget képez. Bevonata igen jó páraáteresztő képességű. Időjárásállósága, színtartóssága kiváló.

  Választék:
  A matt bevonatot adó festék a színkártyánk szerint 240 divatos színben, a  MODAKRIL KOLOR 1l, 5 l és 15 l-es 3 alapfestékből közel 2000 szín állítható elő TRILAK színkeverő berendezéseken.


  Modakril Fehér homlokzatfesték
  Kiváló időjárásállóságú, általánosan használt, színtartó homlokzatfesték 240 színben. A felület apró egyenetlenségeit kitöltő hatása folytán bevonata igen esztétikus hatású.

  Alkalmazási terület:
  Igen sokoldalúan alkalmazható épülethomlokzatok és falfelületek, továbbá egyéb kül- és beltéri beton-, cement-, új azbesztcement és gipszfelületek bevonására. A MODAKRIL homlokzatfesték töltő- és fedőképessége kiváló. Rugalmas, az alaphoz jól tapadó réteget képez. Bevonata igen jó páraáteresztő képességű. Időjárásállósága, színtartóssága kiváló.

  Választék:
  A matt bevonatot adó festék a színkártyánk szerint 240 divatos színben kapható.  A MODAKRIL KOLOR  1l, 5 l és 15 l-es fémedényben 3 alapfestékből több mint ezer szín állítható elő TRILAK színkeverő berendezéseken.

  Felhasználási mód:
  Új felület esetén: Új, festetlen felületeket portalanítás után CEHALIN mélyalapozóval vagy FALFIX diszperziós mélyalapozóval kell beereszteni, hogy a felület szívóképességét kiegyenlítsük. Ezután az esetleges kisebb felületi hibákat DEKÓ kültéri porglettel, vagy DEKO simítótapasszal ki kell javítani, majd a glettelt felületet -a foltosodás elkerülése érdekében - ismét CEHALIN mélyalapozóval, vagy FALFIX diszperziós mélyalapozóval kell kezelni.Régi felület esetén: Régi felületek bevonása előtt a laza, pergő, mészréteget, festékmaradványokat stb. mechanikai úton el kell távolítani. A portalanított felületet ebben az esetben is CEHALIN mélyalapozóval, vagy FALFIX diszperziós mélyalapozóval kell előkezelni. Kisebb repedések, illetve a felületi egyenetlenségek DEKO simítótapasszal, vagy DEKO kültéri porglettel javíthatók ki, majd a glettelt felületet ismét CEHALIN mélyalapozóval, vagy FALFIX diszperziós mélyalapozóval kell kezelni. Az így előkészített falfelületekre kell alapos felkeverés után a MODAKRIL festéket felhordani 2 rétegben. Az egyes rétegek felvitele között legalább 4 óra száradási időt kell biztosítani. A festés történhet ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással. Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohígító) távolítható el.


  Poli-Farbe homlokzatfesték
  Magas minősegű, gazdasagos felhasznalasú, szintartó kültéri diszperzios falfestek. Bevonata kivaló időjárásállóságú,
  jó pára- és légáteresztő.

  Épülethomlokzatok, egyéb kül- és beltéri vakolt, beton- és gipszfelületek festésére alkalmas.

  • Felhordás: szórással, hengerrel, ecsettel
  • Rétegszám: 2-3 réteg
  • Hígítás: max. 5% vízzel
  • Kiadósság: 3-4 m2/liter (1 rétegben), a felület minőségétől függően
  • Száradási idő, átfesthetőség: 4 óra

  Inntaler homlokzat diszperziós falfesték
  Különleges minőségű, kiváló időjárásállóságú, rendkívül kiadós, színtartó termék. Bevonata tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő.

  Alkalmazási terület:
  Épülethomlokzatok, egyéb kül- és beltéri vakolt-, beton- és gipszfelületek festésére alkalmas.

  Választék:
  A POLI-FARBE, NCS, COLOUR HARMONY, RAL színkártyák alapján rendelheto. Egyedi színek beállítása külön egyeztetés szerint. 2, 4, 8, 15 literes

  Felhasználás:
  A festendő felületeknek tisztának, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A gletteléshez ajánljuk a Corso külső glettanyagot. Új felületek festésénél, valamint a megfeleloen kijavított, glettelt régi felületek megerosítésére, és a szívóképesség kiegyenlítésére alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. A mélyalapozó száradása után kezdhetjük meg a festést az Inntaler homlokzat diszperziós falfestékkel a festék alapos felkeverése után. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet 2-3 rétegben. A rétegek felhordása között biztosítsunk megfelelo - kb. 4 óra - száradási idot. A festék kiadósságát nagy mértékben befolyásolja a felület minosége. Festeni +5°C és +30°C közötti levego- és falhomérséklet mellett lehet. Tuzo napon, esoben illetve erosen párás idoben kerüljük a festék felhordását. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

  Felületi megjelenés :matt, fehér
  Száradási idő : 20°C-on: 4 óra
  Átfesthetőség : 20°C-on: 4 óra
  Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!
  Minőségét megőrzi :24 hónapig
  Felhordás : szórással, hengerezéssel, ecseteléssel
  Javasolt rétegszám : 2-3 réteg
  Hígítás : max. 5% vízzel
  Kiadósság : 1,5-2 m2/liter, 2 rétegben, a felület minőségétol függően
  Összetétel: muanyagdiszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz

  Biztonsági adatok: Tűzveszélyességi osztály: E Nem tuzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a borrel való érintkezést, a szembe jutást. Beltéri felhasználásnál a festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.

  Szakvélemény: MERTCONTROL 04719/96


  Héra Lábazatfesték
  Nagy kiadósságú, igen gazdaságos, időjárásálló festék.

  Alkalmazási terület: Épülethomlokzatok és lábazatok, továbbá egyéb kül- és beltéri beton-, cement-, új azbesztcement és gipszfelületek időjárásálló festéke. Lég- és páraáteresztő bevonata a fal természetes szellőzését nem gátolja.

  Felhasználási mód: Új, festetlen felületeket portalanítás után mélyalapozóval kell beereszteni. Régi felületek bevonása előtt a laza, pergő mészréteget, festékmaradványokat stb. mechanikai úton, kaparással el kell távolítani. A vakolathibákat ki kell javítani, majd a felületet portalanítani kell. Az előkészített felületet ebben az esetben is mélyalapozóval kell előkezelni. Kisebb repedések, illetve a felületi egyenetlenségek simítótapasszal javíthatók ki. Ez után lehet a falfelületre alapos felkeverés után a felhordani két rétegben.  Az egyes rétegek felvitele között legalább 2 óra száradási időt kell biztosítani.

  A festés történhet ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással. A Lábazatfesték +5 °C-tól-+30 °C-ig terjedő levegő- és tárgyhőmérséklet mellett hordható fel. Tűző napon nem szabad festést végezni, mert a gyorsabb száradás esetenként rosszabb tapadáshoz vezethet. Ugyancsak nem célszerű erősen borult, esőre hajló vagy rendkívül párás időben végezni a festést. Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohígító) távolítható el.

   

  Ugrás az oldal tetejére